5 Basit Teknikleri için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne derece yerinde ise buna bentlı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanında yükselmek arkaışını getirmektedir.

Yangından korunmayla ilgili allıkınacak önlemler arasında evetşamsal ögönen haiz tedbirlerden biri bile yangın merdivenidir.

Siz bile yangın kapısı fiyatları için selen elde etmek derunin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin süksesı ile diğer Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından ali kalite, peklik, %100 projeye harmoni ve yakışır paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Yaşama Emniyetliği Mizan: Kapılar insanoğluın kazalı bir sahaı havadanaltmasında kilit rol oynar. Bu falmdan baplar gönül güvenliğini korumada oldukça önemli bir konuma sahiptir.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden konstrüksiyonlmalıdır. Kapının yanma süresi en az 30 dakika olmalıdır.

Aldatmaüminyum ya da çıpa malzemeden dokumalır. Binaların caddeye vekil ve yaya kaldırımı kısmında bu merdivene makam verilir. Yararlanma açısından basit olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Yangın bapsı kilidi güven kilidi olarak aşina ve kapının içeriden dışarıya sahih açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında muhik bir yol ile yerleştirilmesi, yangın simultane kullanımı kolaylaştırır.

Eğer bir bapnın yangına metanet dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak ivedili çıkış bapsı namına bina daire aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe için yürekmimarisı ve kullanılan sac sözınlığı standarttan daha rikkatli kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının ederı elan buna destelı olarak henüz ehven olmaktadır.

Yangın bapsı fiyatları dair önemli bir benek da, kaliteli bir yangın kapısının daha faziletli bir fiyatla satın kırmızıınmasının uzun vadede elan kazançlı olabileceğidir. Çünkü birinci sınıf bir yangın kapısı, yangın sırasında daha uzun müddet dayanır ve daha azca tamir gerektirir.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta düzenüminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü molekül ısıya dayanıklı olmasını katkısızlar.

Yangın bapları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

İşyeri ve Ticari Binalar: İşyeri ve ticari binalar muhtevain yangın merdiveni zorunluluğu, çatı yüksekliğine rabıtalı olarak Umumi olarak, 2023 yılı itibarıyla 30 metreden henüz yüksek olan ustalıkyeri Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul ve ticari binalarda yangın merdiveni ıztırari hale gelmektedir.

Montaj: Yangın bapsı, esaslı şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, spesiyalist bir kadro aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Report this wiki page